Referenties Unieke kans Doldersum

Unieke kans Doldersum

Het is januari 2010. Een koude en miezerige dag. Op weg naar Doldersum. Opnieuw op zoek naar een plekje waar we een chalet kunnen huren of kopen.
Op het chaletpark Jachtlust zien we direct mogelijkheden. De zon zal echt wel eens doorbreken. 
Een unieke kans aan de rand van Nationaal Park Drents Friese Wold maar midden in de natuur van heide en bos. Onnoemlijk veel mogelijkheden te wandelen en te genieten van het landschap.
Het beekdallandschap met zijn meanderende  beek de Vledder Aa is een aanwinst.
Om je heen speuren buizerds naar een prooi  en even verder  landen kraanvogels  met trompetachtig kroe-kroe- geluid op de grond. Ook fietsend heeft dit deel van Drenthe meer dan genoeg mogelijkheden om de omgeving te verkennen. Al met al hebben we het getroffen met ons nieuw chalet op dit kleinschalige park Jachtlust in Doldersum.

Fam. van der Lei, Medemblik

Vanaf 2003 genieten wij in Doldersum van de rust, de prachtige omgeving en het gezellige park.Voordat wij Doldersum ontdekten, hadden we al wat parken bezocht, eerst op de Veluwe en later ook in Drenthe. Op de Veluwe was het best druk.De keus viel uiteindelijk op de mooie chalets in Doldersum. Een klein park, betaalbare chalets met een indeling naar eigen ontwerp. Na 12 jaar is het nog steeds enorm genieten. Mooie fiets- en wandelroutes door bos, heide en landschappen. Veel soorten vogels in de tuin.Tegen de avond ontdekken we nogal eens reeën. Altijd weer leuk om te zien.Soms de fietsen op de auto om elders in het mooie Drenthe, maar ook in Overijssel of Friesland in de natuur te zijn en leuke plaatsjes te bekijken.In het begin waren we vaak alleen in het weekend in Doldersum. Je stelt je in op de afstand van 220 km en je hebt bij aankomst direct het gevoel van even vakantie. Langzamerhand brengen we steeds meer tijd in Doldersum door. Ook in de winter. We hopen nog vele jaren te genieten vanuit ons prachtige plekje!

Eef en Elly Budding, Rozenburg 

Meer informatie over Unieke kans Doldersum?

neem dan telefonisch contact op via 0521-387182 of vul ons contactformulier in.

Impressie

ImpressieImpressieImpressieImpressieImpressieImpressieImpressieImpressieImpressieImpressieImpressie

       Info

Chaletpark Jachtlust

Hellen Dam 

Boijlerstraat 12
8386 XE Doldersum

0521-387182
06-19633606

www.uniekekansdoldersum.nl
info@uniekekansdoldersum.nl

onderdeel van Grenzeloos en Zo
 

Facebook Unieke Kans Doldersum

footer