Chalet kopen bij Chaletpark Jachtlust Drenthe

Een unieke ligging in Drenthe

Er even tussenuit met de auto? De leukste steden liggen op steenworp afstand. Binnen een half uur bent u bijvoorbeeld in Steenwijk, Meppel of Heerenveen. Hier kunt u shoppen, uit eten gaan, een terrasje pakken of musea bezoeken. De steden Amsterdam en Leeuwarden liggen op slechts een uur rijden van uw Chaletpark Jachtlust. Met winkels van haar eigen wereldwijd gerenommeerde ontwerpers is Groningen (minder dan een uur rijden) bovendien een waar shoppingparadijs. In de cafés worden de beste bieren geschonken, bijvoorbeeld het Maallust bier, gebrouwen door 25 zware jongens uit Veenhuizen en in de vele restaurants kunt u genieten van de heerlijkste traditionele en multiculturele gerechten.

Ervaar hoe snel u van de rustgevende natuur in het bruisende stadsleven kunt zijn.
Zo op een afstand van 4 km een heerlijk Sauna adres en golfbaan op 7km afstand (Havelte).

Maar dat wat u het meeste zal moeten aantrekken, zijn de prachtige wandel- en fietspaden direct te starten vanaf uw tweede huis adres. Klik hier voor de routes die u vanaf uw eigen tweede huis kunt ondernemen.

Ontdek de rust op Chaletpark Jachtlust van het Drents Friese Wold

Het Nationaal park Drents Friese Wold, wordt tot de grootste Nationale Park van Nederland gerekend. De omgeving is een wereld van bos, zand en verrassende paden. Een stukje Nederland met vele planten en dieren. Hier kunt u fantastisch fietsen, wandelen of bijvoorbeeld geocoaching, paard-en huifkarrijden. Paardrijliefhebbers uit binnen- en buitenland zijn lyrisch over de padenkwaliteit en wat daar allemaal te zien is. In Diever vindt u paardensportcentra, waar u terecht kunt als u de paardenwereld wilt bewonderen. Maar ook in de bossen valt veel te zien, tot dassenburchten aan toe. Ook een uitstekende locatie om heerlijk te gaan bosjutten met kinderen. Op zoek naar mooie steentjes, sporen van dieren, en de historie van de Maatschappij van Weldadigheid.Wandelen door de bossen, fietsen over de paden, een bezoek aan een valse kunst museum of een huifkartocht, er is van alles te doen. Ga er op uit en ontdek de verrassingen aan de bosrand van Doldersum. Doldersum en omgeving is nooit hetzelfde.

Genieten van Drenthe

Zon, bos, mooie wandelpaden, een boeiende historie en cultuur. In Drenthe vindt u het allemaal. Monumentale stadjes, pittoreske dorpjes, verrassende musea, leuke attracties, evenementen en een uitstekende locatie voor outdoorsporten. Drenthe is een provincie voor jong en oud. Het prachtige landschap en fraaie natuurschoon geven een weldadig gevoel van rust en ruimte. Er zijn vele fiets- en wandelroutes door de Drentse natuur, waar bos en land elkaar overal ontmoeten.

De mooie natuurgebieden en bos zijn de elementen waar bijna iedereen aan denkt bij Drenthe, maar ook in en rondom de Drentse steden valt er genoeg te beleven. Zo zijn er mooie historische plekjes te bezoeken in de gebieden van de Maatschappij van Weldadigheid die vanwege hun monumentale gebouwen jaarlijks veel bezoekers trekken. Maar Drenthe is misschien nog wel het meest geliefd vanwege de mooie bossen. Met zo’n 6000 hectare Nationaal Park is er plaats genoeg voor het uitoefenen van verschillende outdoorsporten. Wandelaars en fietsers zijn tegenwoordig niet meer uit de Drentse bosgebieden weg te denken, allemaal in de buurt van Chaletpark Jachtlust

Wilt u meer informatie over Chaletpark Jachtlust in Drenthe?

Neem dan telefonisch contact op via 0521-387182, of vul ons contactformulier in.

Impressie

ImpressieImpressieImpressieImpressieImpressieImpressieImpressieImpressieImpressieImpressieImpressie

       Info

Chaletpark Jachtlust

Hellen Dam 

Boijlerstraat 12
8386 XE Doldersum

0521-387182
06-19633606

www.uniekekansdoldersum.nl
info@uniekekansdoldersum.nl

onderdeel van Grenzeloos en Zo
 

Facebook Unieke Kans Doldersum

footer