Chaletpark in Doldersum, Drenthe

chaletpark jachtlust

Zoekt u een unieke locatie in Drenthe om te wonen?

Kom dan naar Chaletpark Jachtlust te Drenthe. Dag in dag uit kunt u in Chaletpark Jachtlust genieten van de prachtige Drentse omgeving in Doldersum. De prachtige bossen van de 'Maatschappij van Weldadigheid' in uw achtertuin en aan het eind van de dag een geweldig zicht op de zonsondergang vanuit uw tweede woning.

Gemeente Westerveld staat bekend om haar groene omgeving en rijke cultuur. Daarnaast zijn er ook voor fietsers en wandelaars vele routes door de prachtige omgeving en door de natuurgebieden, u raakt niet uitgekeken met een chalet op Jachtlust

Culinair genieten kunt u aan de voorkant van het park bij 'Grenzeloos en Zo' en vrienden op bezoek of kinderen, u kunt logeren bij GRENZELOOS SLAPEN ETEN BELEVEN. Ga er op uit en geniet van alles wat de omgeving te bieden heeft.

Chalets te koop op rustgevend Chaletpark Jachtlust in Doldersum, Drenthe

Het Chaletpark Jachtlust in Drenthe heeft 28 kavels. 
In overleg kan er ook recreatiegrond gehuurd worden. Op Chaletpark Jachtlust, kunt u zorgeloos recreëren in Drenthe. Indien er plotseling zorg nodig is, dan zijn de ziekenhuizen in de omgeving snel bereikbaar en is er contact met de beste artsen in de omgeving. Een zorg minder.

Wilt u de kavels bekijken? Klik dan hier.

Er zijn verschillende typen woningen ontworpen. De woningen zijn gelijkvloers en beschikken over een keuken en badkamer. De een heeft wat meer leefruimte binnen met een grote living en een slaapkamer. De ander heeft een kleinere slaapkamer erbij. Belangrijk detail is dat de verschillende activiteiten in elkaars gezichtsveld plaats kunnen hebben, zonder dat iemand zich hoeft af te zonderen.

Een woning waarin het vooral draait om genieten. Alle woningen zijn gelijk qua uitstraling naar buiten, maar over de indeling binnen heeft u een belangrijke rol.

Wilt u een plattegrond van de woning bekijken? Klik dan hier.

Wilt u meer informatie over dit Chaletpark Jachtlust in Drenthe?

Neem dan telefonisch contact op via 0521-387182 of vul het contactformulier in.

Impressie

ImpressieImpressieImpressieImpressieImpressieImpressieImpressieImpressieImpressieImpressieImpressie

       Info

Chaletpark Jachtlust

Hellen Dam 

Boijlerstraat 12
8386 XE Doldersum

0521-387182
06-19633606

www.uniekekansdoldersum.nl
info@uniekekansdoldersum.nl

onderdeel van Grenzeloos en Zo
 

Facebook Unieke Kans Doldersum

footer